چكيده در اين پژوهش تاثيرات جنسيت در حقوق كيفري ايران با مراجعه و ملاحظه قوانين و مقررات اعم از ماهوي و شكلي مورد بررسي قرار گرفت كه مقنن با مد نظر قرار دادن جنسيت زن و مرد،تفاوت و تمايز در برخي موضوعات را اعمال كرده است. در عناوين مجرمانه جرايمي شناسايي گرديده است كه مختص جنس ...
عنوان تحقيق: بحران هويت جنسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 20 شرح مختصر: در دنياي امروز، دنيايي كه هر روز از سنتها فاصله گرفته و به سوي مدرنيست مي رود، در همه ابعاد زندگي شاهد دگرگوني و تغيير نقش هاي جنس مخالف اين پرسش را در ذهن مي zwnj;آورد كه نقش حقيقي زن و مرد در يك جامعه چيست؟ آيا ...
پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...
چکيده فصل اول- كليات مقدمه 2 بيان مسأله 5 ضرورت و اهميت تحقيق 8 اهداف تحقيق 10 فصل دوم- ادبيات موضوع گفتار يكم- خانواده 12 تعريف خانواده 14 اهميت خانواده 16 گفتار دوم - آسيبهاي خانواده 19 اختلاف خانوادگي 22 خشونت خانوادگي 24 تجاوز جنسي عليه زنان 26 تجاوز جنسي عليه كودكان 29 فقر و انحرافات ...
عنوان پايان نامه: بررسي مقايسه اي ويژگي هاي خانوادگي زنان روسپي و زنان غيرروسپي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 192 شرح مختصر: موضوع اين پايان نامه بررسي مقايسه اي ويژگيهاي خانوادگي زنان روسپي و غير روسپي شهر تهران است . سئوال اصلي پژوهش اين است که : آيا بين زنان روسپي و زنان غير ...
اين پايان نامه تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران شهرستان پارسيان در سال تحصيلي 93-94 شامل فايل به صورت word مي باشد توضيحات محصول تعداد صفحه:84 چکيده تحقيق حاضر به تفاوت نقش يابي جنسي در دختران و پسران ميپردازد. جامعه آماري اين تحقيق دختران و پسران شهرستان پارسيان ...
عنوان پايان نامه: نقش رضايت جنسي بر ميزان رضايت زناشويي دانشجويان متاهل دانشگاه پيام نور(همراه با پرسشنامه و کار آماري) پايان نامه جهت اخذ درجه كارشناسي-رشته روانشناسي عمومي فرمت فايل: word تعداد صفحات: شرح مختصر: هدف از پژوهش حاضر بررسي تاثير نقش رضايت جنسي بر ميزان رضايت ...
عنوان تحقيق: بررسي موضوعي تغيير جنسيت در فقه و حقوق ايران فرمت فايل: word تعداد صفحات: 72 شرح مختصر: امروزه، مسأله laquo;تغيير جنسيت raquo; نه تنها از ديد پزشکي، بلکه به لحاظ مباحث حقوقي حائز اهميت مي باشد. اگرچه در گذشته اين مباحث کم و بيش وجود داشته، ولي اکنون با پيشرفت تکنولوژي و ...
عنوان تحقيق: بررسي مفهومي تغيير جنسيت در فقه و حقوق ايران فرمت فايل: word تعداد صفحات: 117 شرح مختصر: امروزه، مسأله laquo;تغيير جنسيت raquo; نه تنها از ديد پزشکي، بلکه به لحاظ مباحث حقوقي حائز اهميت مي باشد. اگرچه در گذشته اين مباحث کم و بيش وجود داشته، ولي اکنون با پيشرفت تکنولوژي و ...
عنوان پايان نامه: جنسيت و زيبايي شناسي فرمت فايل: word تعداد صفحات: 246 شرح مختصر: اين رساله شامل ترجمة فصولي از كتاب laquo;جنسيت و زيبايي شناسي raquo; به تأليف كارولين كورس ماير، استاد فلسفه در دانشگاه ايالتي نيويورك و مقدمة مترجم (شيرين شفائي) مي zwnj;باشد. هر فصل از كتاب به بحث در ...
پايان نامه جهت دريافت درجه كارشناسي روانشناسي باليني موضوع بررسي رابطه بين هوش هيجاني و سبكهاي مقابله با استرس و تاثير جنسيت بر اين رابطه چكيده هدف از اين پژوهش بررسي رابطه هوش هيجاني و سبکهاي مقابله با استرس و تأثير جنسيت بر روي آن در دانشجويان مقطع كارشناسي رشته روانشناسي ...
عنوان تحقيق: بررسي تفاوت هاي جنسي در اضطراب اجتماعي نوجوانان فرمت فايل: word تعداد صفحات: 87 شرح مختصر: اضطراب اجتماعي اضطرابي است كه خصوصاً هنگام برخوردهاي اجتماعي متقابل افراد با يكديگر بوجود مي zwnj;آيد افرادي كه از اضطراب اجتماعي رنج مي zwnj;برند با افزايش مسائل رواني، ...
پروژه کارآفرینی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی در 38 صفحه ورد قابل ویرایش
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
پروژه کارآفرینی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی در 38 صفحه ورد قابل ویرایش
مقدمه
بافندگی حلقوی روشی از تهیهی پارچه است. كه در این روش، با خمیده كردن طولی از نخ به شكل حلقه، و عبور حلقهها از داخل یكدیگر با شیوههای مختلف، پارچه تولید میشود. هنر بافتنی دستی و اتصال و درگیری نخها با یكدیگر از هنرهای بسیار قدیمی است كه به قرنها قبل از میلاد مسیح باز میگردد. آثار به دست آمده در مصر كه متعلق به قرن پنجم قبل از میلاد میباشد، پیشرفته بودن این هنر دستی را، در آن زمان، نشان میدهد.
اولین دستگاه بافندگی حلقوی پودی را در سال 1589، شخصی به نام ویلیاملی در انگلستان اختراع كرد. سرعت این دستگاه ده برابر بیشتر از سرعت تولید بافت با روش بافتنی دستی بود. اختراع این دستگاه باعث پیشرفت و تكامل بافندگی حلقوی شد. ساخت اولین دستگاه بافندگی حلقوی تاری نیز در سال 1775 انجام گرفت.
صنعت بافندگی حلقوی به دو قسمت مجزای بافندگی حلقوی تاری و بافندگی حلقوی پودی تقسیم شده است. سازندگان ماشینآلات نیز هر یك، فناوری خاص خود را دارند و غالباً خصوصیات بافتها و موارد مصرف تولیدات آنها نیز با هم متفاوت است.
در بخش بافندگی حلقوی پودی، در این كتاب، سعی شده است هنرجویان عزیز با اصول اولیهی بافندگی حلقوی پودی آشنا شوند. لذا در مورد هر یك، توضیحات مختصری به شرح زیر داده شده است.
در فصل اول: تعاریف بافندگی حلقوی پودی و تاری، تفاوت و مصارف هر یك، تعاریف اصطلاحات متداول، انواع سوزن، انواع حلقه و چگونگی تشكیل هر یك توسط سوزن زبانهدار در ماشینهای حلقوی ارائه شده است.
و فصل دوم به معرفی انواع ماشینهای بافندگی حلقوی پودی و توضیح مختصری راجع به هر یك، عوامل اصلی بافت، عملیات بافندگی، بافتهای پایه و محاسبهی تولید و وزن اختصاص یافته است.
بافندگی حلقوی پودی
در بافندگی حلقوی پودی حلقهها در جهت افقی (یك رج) تشكیل میشوند به طوری كه اتصال یك حلقه به حلقهی بعدی در یك سطر افقی انجام میشود (شكل 9-1). همچنین امكان تولید پارچه با استفاده از یك بسته نخ وجود دارد، اگرچه روی پارهای از ماشینها امروزه تا 192 بسته نخ، برای تولید پارچه، به كار میرود. صنعت بافندگی حلقوی پودی در ایران به نامهای «كشبافی» و «تریكوبافی» مصطلح است.
شكل (9-1)- ساختمان بافت سادهی حلقوی پودی
بافندگی حلقوی تاری
به روشی از تولید پارچه كه اتصال یك حلقه به حلقهی بعدی در دو رج متفاوت و در جهت طولی انجام میشود، بافندگی حلقوی تاری میگویند.
شكل (9-2) - ساختمان بافت سادهی حلقوی تاری
مقایسهی بافندگی حلقوی پودی و تاری و مصارف هر یك
در بافندگی حلقوی پودی امكان تولید پارچه حتی با یك بسته نخ وجود دارد، بنابراین روش سادهتری برای تبدیل نخ به پارچه است.
1- در بافندگی حلقوی تاری، برای هر سوزن حداقل یك نخ در هر رج وجود دارد. بنابراین به دلیل وجود تعداد سوزن بسیار روی ماشینها، به چله پیچی نخها بر روی قرقرهها نیاز است كه این باعث افزایش عملیات مقدماتی برای تولید پارچه، در مقایسه با بافندگی حلقوی پودی، میشود.
2- در بافندگی حلقوی، پودی، امكان تولید بافتهای متنوعتر و استفاده از انواع نخها، نسبت به حلقوی تاری، بیشتر است.
3- سرعت تولید بافت در بافندگی حلقوی تاری در مقایسه با حلقوی پودی و بافندگی تار و پودی بیشتر است. اگرچه در حال حاضر عملیات بافت و سرعت تولید در بسیاری از ماشینهای جدید حلقوی پودی به گونهای است كه اختلاف بسیار كمی بین بافندگی حلقوی پودی و تاری وجود دارد.
4- سرعت تغییر نقشه در حلقوی پودی بیشتر و هزینههای تولید در این شیوه بسیار پایینتر است.
5- در شرایط معمول بافندگی، پارچههای تولیدی حلقوی تاری، ثبات ابعادی بیشتری نسبت به حلقوی پودی دارند، زیرا در صورت پاره شدن نخ یك حلقه و تحت كشش قرار گرفتن ساختمان بافت حلقوی پودی، یك خط معیوب در رفتگی عمودی در پارچه ایجاد میگردد، در حالی كه ساختمان بافت حلقوی تاری به گونهای است كه دررفتگی طولی به راحتی به وجود نمیآید.
6- بافتهای حلقوی پودی غالباً دارای قابلیت كشش بیشتری نسبت به بافت حلقوی تاری میباشند.
7- منسوجات حلقوی پودی معمولاً به مصرف تهیهی لباس زیر، بلوز، ژاكت، كت و دامن، كت و شلوار، لباسهای ورزشی و دریا، گرمكن، جوراب، دستكش، شال گردن، كلاه، پتو، رومبلی، پرده، منسوجات صنعتی، پزشكی، خانگی و تزئینات میرسند.
اما تولیدات حلقوی تاری دارای مصارفی چون تهیهی لباس رو، لباس زیر، لباس ورزشی، تورپردهای، تور ورزشی، تور ماهیگیری، رومیزی، ملحفه، رومبلی، و روكش صندلی اتومبیل، پتو، پارچههای صنعتی، پزشكی، تزئینی و مصارف خاص میباشند.
سوزن و انواع آن
سوزن كه قطعهای فلزی و قلابدار است یكی از مهمترین عناصر اصلی بافت در ماشینهای بافندگی حلقوی به شمار میرود. سوزنها به مرور زمان تكامل یافته و انواع مختلف آن، به شرح زیر، ساخته شده است.
- سوزن فنری (كتن)
- سوزن زبانهدار (ماهكدار) یك سر و دوسر
- سوزن مركب
- سوزن نواربافی
1- سوزن فنری
اولین سوزنی كه اختراع شد، سوزن فنری بود كه امروزه ارزانترین و سادهترین نوع سوزن به شمار میرود و با ظرافتهای متفاوت ساخته میشود. شكل (9-3 نشاندهندهی سوزن فنری با قسمتهای مختلف است. این قسمتها عبارتند از: سر (2)، قلاب فنری (3) كه در هنگام عملیات بافندگی توسط قطعهی فشاردهنده، باز و بسته میشود، فرورفتگی بر روی ساق سوزن (4) كه نوك قلاب فنری، در هنگام بسته شدن سر سوزن، در آن قرار میگیرد. ساق (میله) سوزن (1) كه برای قرار گرفتن حلقه و نخ بر روی آن میباشد و پایه (5) كه برای استقرار یافتن سوزن در محل تعبیه شده بر روی ماشین است.
اصطلاحات متداول در بافندگی حلقوی پودی
به منظور توضیح در مورد ساختمان بافتهای متفاوت دانستن اصطلاحات رایج ضروری است.
1- رج
حلقههایی را كه در جهت عرض پارچه توسط سوزنهای مجاور یكدیگر در یك دوره از عملیات بافندگی بافته شدهاند، رج مینامند. برای به دست آوردن ابعاد پارچه، تعداد رجهای بافته شده روی یكدیگر، طول یك پارچه را تعیین میكند. خط (b) در شكل 9-11 مشخص كنندهی یك رج از سادهترین ساختمان بافت حلقوی پودی است.
2- ردیف
یك ردیف تشكیل شده است از حلقههایی كه روی یكدیگر در یك خط طولی بافته شدهاند. تعداد ردیفها، تعیین كنندهی عرض پارچه است و در صورت لزوم (به منظور محاسبات تولید و ابعاد پارچه) تعداد ردیف در یك سانتیمتر اندازهگیری و به صورت «W.P.C.» نشان داده میشوند. خط a در شكل 9-11 یك ردیف از ساختمان بافت ساده را مشخص میكند.
- طول حلقه
طول نخی كه در یك حلقهی بافته شده به كار رفته است طول حلقه نام دارد و به میلیمتر اندازهگیری میشود. طول حلقه از مهمترین عوامل كنترل خصوصیات پارچههای بافته شده است. اندازهی طول یك حلقه به وسیلهی شكافتن نخ یك رج از بافت و تقسیم نمودن طول آن به تعداد سوزنهایی كه حلقهی آنها شكافته شده است، به دست میآید و غالباً با حروف (1) نمایش داده میشود. معمولاً بزرگتر بودن طول حلقه باعث ایجاد بافت بازتر و پارچهی سبكتر میشود در حالی كه حلقهی كوچكتر موجب متراكمتر و سنگینتر شدن پارچه خواهد شد.
5- حلقهی فنیرو
هنگامی كه حلقهی بافت جدید از میان و از روی سر حلقهی قبلی عبور كند به اسم حلقهی فنیرو نامیده میشود (شكل 9-12). این نوع حلقه در روی فنی پارچه به شكل (V) نمایان میشود. علامت مشخصكنندهی حلقهی فنی رو را در نمایش سوزنی به شكل ( ) و در نمایش شطرنجی به شكل (X) نشان میدهند. (این دو علامت در شكل 9-12 مشاهده میگردد).
6- حلقهی فنی پشت
در صورتی كه حلقهی بافت جدید از میان حلقهی قبلی و از پشت سر آن كشیده شده باشد به اسم حلقهی فنی پشت نامیده میشود (شكل 9-13). این حلقه در پشت پارچه (یكرو سیلندر) به شكل نیمدایره است و علامت آن در نمایش سوزنی به شكل ( ) و شطرنجی به شكل (O) میباشد.
ماشینهای گردباف یك سیلندر مجهز به سوزن زبانهدار
ماشینهای گردباف غالباً دارای سیلندر چرخان و ابزارهای ثابت هستند (كلیدی
قطعاتی كه بتواند یك دوره از عملیات بافندگی را توسط سوزنها ایجاد كند ابزار نامیده میشود.) و تعداد كمی از آنها ابزارهای چرخان و سیلندر ثابت دارند (تعداد از ماشینهای گردباف قدیمی).
سوزنهای زبانهدار در ماشینهای گردباف، در درون شیارهای سیلندر و یا صفحه، دارای حركت مجزا و بالا و پایین و یا جلو و عقب هستند. انجام این حركات توسط شیاری میسر میشود كه بادامكها، به منظور عبور پایهی سوزن، ایجاد نمودهاند. بیشتر بادامكهای بالا برندهی سوزن از یك یا چند قطعه تشكیل شدهاند و برای ایجاد حلقهی بافت، نبافت و یا نیمبافت قابل تنظیماند.
1- عوامل اصلی بافت در ماشینهای گردباف یك سیلندر مجهز به سوزن زبانهدار
شكل (10-9) عوامل اصلی بافت در این نوع ماشینها را نشان میدهد. این عوامل عبارتند از:
1- سوزن زبانهدار، گرفتن نخ و تشكیل حلقه توسط سوزن انجام میشود
2- سنیكر، در هنگام تشكیل حلقه، پارچه توسط مكانیزم كشش دهنده، به سمت پایین تحت كشش قرار دارد. در ماشینهای قدیمی كشیدن پارچه تنها به وسیلهی مكانیزم كشش خود پارچه انجام میگرفت، اما بسیاری از ماشینهای جدیدتر مجهز به قطعهای به نام سنیكر (لبهگیر) میباشند كه پارچه را تحت كشش قرار میدهد. این ماشینها دارای یك سری سوزن بر روی سیلندر به طور عمودی هستند و سنیكرها به صورت افقی بین سوزنها قرار گرفتهاند (در نوعی از ماشینهای جدید گردباف، سنیكرها به طور عمودی در كنار سوزن درون شیارهای سیلندر قرار گرفتهاند) بنابراین سنیكرها نسبت به سوزن، زاویهی تقریباً 90 درجه دارند. در چنین ماشینهایی سنیكر دو وظیفهی به عهده دارد، كه نگه داشتن حلقههای آخرین رجه پارچه در هنگام بالا رفتن سوزن و ایجاد سطح مناسب برای كشیدن نخ جدید از داخل حلقهی قبلی میباشد.
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
برچسب ها : پروژه کارافرینی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , طرح توجیهی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , کارآفرینی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , دانلود پروژه راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , دانلود کارآفرینی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , طرح توجیه فنی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , توجیه اقتصادی راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , راه اندازی كارگاه حلقوی پودی , راه اندازی , ك